«

»

Jun 24

Cum poti obtine un RCA ieftin?

Chiar daca vrei sa faci economii, stii bine faptul ca polita RCA e obligatorie atat pentru masinile inmatriculate pe numele unor persoane fizice, cat si pentru cele apartinand persoanelor juridice. Dar sunt cateva metode prin care iti poti asigura o oarecare diminuare a sumei de asigurare auto RCA.

In primul rand ai o deosebita grija la istoricul tau ca sofer, orice companie nu va omite acest aspect si-l va penaliza drastic in cazul potentialelor amenzi sau, mai grav, accidente rutiere. Fereste-te pe cat posibil de astfel de incidente neplacute, iar in cazul unui act minor precum lovirea oglinzii unei alte masini, nu te grabi spre sectia de politie. In cazul in care suma pe care ar trebui sa o platesti ca despagubire nu depaseste 100 euro, e de indicat sa o oferi din propriile venituri incat, in caz contrar vei figura intr-o baza de date ca fiind vinovat de un accident, ceea ce induce o alta suma, ceva mai mare, departe de fostul tau RCA ieftin.

Daca ai permisul de conducere de putin timp, din nou va trebui sa scoti din buzunar mai multi bani. Avantajati sunt pensionarii ce au masina inmatriculata pe numele propriu, beneficiind de reduceri substantiale ce pot ajunge pana la 50% din suma de asigurare solicitata in mod normal. Motivatia este cat se poate de plauzbila, incat acestia nici nu circula foarte mult cu masina si chiar in situatia in care ar face-o, nu conduc periculos.

Si nu uita, un vehicul inmatriculat pe persoana juridica presupune de asemenea o asigurare RCA mai mare, incat se recomanda inmatricularea acestuia pe numele tau (persoana fizica).

Pentru un RCA IEFTIN accesati site-ul nostru http://rca-deal.ro/ .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>