«

»

Feb 25

De ce este necesara o asigurarea de calatorie?

Specialistii au explicat ca asigurarea de calatorie este necesara tuturor care calatoaresc in strainatate atat in interes de servici cat si pentru cei care merg in vacanta, aceasta asigurare aduce confortul si siguranta, cel putin financiara, necesara.
In cazul unei calatorii de relaxare, ne vom simti foarte confortabil avand siguranta ca riscurile unui eveniment neplacut sunt acoperite. In cazul unei calatorii in interes de servici nu ne permitem sa pierdem bani si timp in cazul unui eveniment neprevazut. Deci asigurarea de calatorie ne cumpara linistea, cat si serviciile de care putem avea nevoie in cazul unui incident.
Este foarte clara necesitatea incheierii unei astfel de polite in momentul unei calatorii, tinand cont in primul rand de costurile serviciilor medicale care de cele mai multe ori nu pot fii acoperite de bugetul calatorilor sau le poate provoca o instabilitate financiara, cat si de extinderea acoperirii politei pentru riscuri complexe, cum ar fi: pierderea/deteriorarea bagajelor, intarzierea zborului, raspunderea civila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>