«

»

Apr 26

Schimbările din noua lege a Sănătăţii

Se va încheia obligatoriu o asigurare socială de sănătate cu un asigurator la alegere, în contul căreia se va beneficia de serviciile medicale incluse în pachetul de bază. Însă, dacă vei avea nevoie de un serviciu medical neinclus în pachetul de bază, ori îl se va plăti integral, ori se încheie o asigurare voluntară, customizată pe nevoile tale.

In 2013, vei încheia o asigurare socială de sănătate obligatorie cu un asigurator agreat de CNAS, ca să poţi beneficia de pachetul de servicii medicale de bază (care nu a fost încă definitivat). Dacă vei vrea să beneficiezi de servicii medicale care nu vor mai fi prevăzute în pachetul de bază, atunci ai 2 opţiuni: ori închei o asigurare voluntară de tip complementar, ori închei o asigurare voluntară de tip suplimentar. A doua variantă de asigurare e cea mai cuprinzătoare în termeni de servicii medicale acoperite, condiţii hoteliere la internare şi personal medical care te va trata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>