«

»

May 15

Spectacolul de deschidere a finalei Europa League a fost asigurat printr-o poliţă în valoare de 6,2 milioane euro

Cea mai scumpă asigurare încheiată de către societăţile de asigurare din România pentru un eveniment local este asigurarea încheiată pentru Spectacolul de deschidere a finalei Europa League. Poliţa include: daunele către terţi, accidente şi daune materiale.

La ceremonia şi spectacolul de deschidere au participat 450 de studenţi sub coordonarea producătorului Robert Alge şi a coregrafei britanice Wanda Rokicki, alături de şase coregrafi români şi opt gimnaste.

La un spectacol de asemenea amploare, riscurile de accidente şi daune materiale au fost pe măsură.

“Poliţele de asigurare croite special pentru evenimentele de o asemenea anvergură implică, desigur, un grad mare de complexitate; suntem mândri că putem, alături de partenerul nostru strategic pentru acest segment de business, Leader Team Broker, să oferim din nou o poliţă de asigurare CERTASIG special concepută încât să ofere protecția necesară unui spectacol de o asemenea anvergură”, declară James Grindley, Director General și Președinte al Consiliului de Administrație.

Anterior, cea mai scumpă poliţă încheiată în ţară, pentru un eveniment desfăşurat în România, a fost cea aferentă spectacolului Cirque du Soleil, în valoare de 5 milioane de euro şi a fost realizată de aceiaşi parteneri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>