«

»

Jul 30

Asigurare medicala pentru sporturi extreme

Majoritatea asigurarilor medicale nu includ acidentele aparute in urma practicarii sporturilor extreme. Insa, pentru acest tip de riscuri exista polite speciale care trebuie incheiate separat de asigurarea privata de sanatate.

Majoritatea asigurarilor medicale nu includ acidentele aparute in urma practicarii sporturilor extreme. Astfel, pasionatii de adrenalina trebuie sa fie atenti, mai ales ca aceasta excludere nu a fost indeajuns de mediatizata la noi in tara. Pentru aceasta categorie de riscuri, pasionatii de sporturi extreme trebuie sa incheie separat de asigurarea medicala, o polita speciala pentru aceste riscuri.

Asigurarile pentru sporturi extreme acopera o gama larga de sporturi cu un grad ridicat de risc

Pe langa sporturile mentionate, aceste tipuri de asigurari acopera o gama larga de sporturi cu un grad ridicat de risc.

Totodata, alpinismul, sarituri cu schiurile sau cu snowboardul si mountain biking se numara printre sporturile pe care acest tip de asigurare le acopera.

Si riscurile aparute in timpul practicarii sporturilor acvatice se afla pe lista cu acoperirile politei. Astfel, daca este pasionat de schi nautic, surfing, coborari cu barci gonflabile pe rauri de munte sau amenajate artificial, caiac, canoe sau de navigatia cu vase prevazute cu vele poti sa iti indeplinesti aceste placeri fara nicio grija.

In acelasi timp, si acele sporturi care presupun utilizarea de arme, precum paintball, trageri cu arme, pescuit cu harpon cu resort sau aer comprimat sa afla printre sporturile mentionate drept acoperite pe aceste polite.

Plecand de la premisa ca oricand pot interveni evenimente neprevazute, acest tip de asigurare ofera preluarea cheltuielilor medicale si acopera tratamentul medical de urgenta.

Ca si in cazul asigurarilor medicale de calatorie, aceasta polita poate fi incheiata de orice persoana care are domiciliul stabil sau este rezident in Romania.Mai trebuie mentionat ca polita pentru sporturi extreme are o perioada minima de asigurare de doua zile, in timp cea maxima este de 1 an.
Pentru a incheia acest tip de polita,acceseaza site-ul nostru http://www.rca-deal.ro .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>