«

»

Jan 06

Citroen şi Generali au semnat un parteneriat. Ce beneficii au clienţii mărcii?

Prin parteneriatul exclusiv, Generali vine în sprijinul clienţilor Citroen pentru asigurarea maşinilor, oferindu-le acestora discounturi preferenţiale la încheierea asigurărilor Casco şi RCA, valabilitate extinsă, asistenţă rutieră şi alte beneficii.
În cadrul parteneriatului dintre Citroen România şi Generali România, societatea de asigurări va oferi o reducere de 15% pentru asigurarea CASCO şi un discount de până la 25% pentru poliţa RCA. Oferta este valabilă atât pentru clienţii care achiziţionează un autoturism nou marca Citroen, cât şi pentru posesorii de autovehicule Citroen cu vechimea de maxim 10 ani.

Totodată, posesorii de autoturisme Citroen care au deja poliţe CASCO şi RCA, ambele încheiate la Generali vor beneficia şi de valabilitate a poliţei CASCO extinsă la toată Europa, pe perioada în care cele două asigurări se suprapun. În plus, aceştia vor beneficia de asistenţă rutieră extinsă în România precum şi în străinătate, asigurată de Generali, în intervalul în care poliţa CASCO este valabilă.

Alte avantaje de care pot beneficia clienţii Citroen la încheierea unei poliţe CASCO sunt reparaţiile fără aplicarea franşizei (în cazul în care valoarea daunelor depăşeşte suma de 500 de euro) sau cu franşiza diminuată cu 50% (în cazul în care valoarea reparaţiilor este mai mică de 500 de euro).

Clienţii mărcii vor beneficia de aceste reduceri în reţeaua Citroen şi în agenţiile Generali Asigurări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>