«

»

Sep 07

Cum sa va protejati masina impotriva hotilor

Din moment ce industria auto s-a dezvoltat tot mai mult, au aparut tot mai multi hoti de masini si nu exista o modalitate eficienta dea preveni in totalitate masina de astfel de evenimente.Hotii actioneaza mereu, dar cu toate astea prefera sa actioneze in timpul zilei – cum ar fi la evenimentele sportive – pentru a da lovitura la masinile parcate pe spatiile publice.

Daca se vad obiecte valoroase prin geamul masinii, cu ar fi GPS, laptop sau poseta, hotii prefera sa sparga geamul masinii, pentru a le fura.

Va oferim cateva sfaturi, pentru a evita aparitia unor asemenea evenimente neplacute.

Intotdeauna sa va blocati usile masinii, chiar daca ati parcat in fata casei si simtiti ca traiti intr-un cartier sigur.

Pueti lucrurile valoroase sub scaune, cum ar fi GPS-ul, laptopul sau poseta sau, mai bine, puneti-le in portbagaj. Cum am amintit mai devreme, hotii sunt mai atrasi de masina dumneavoastra daca vad ca astfel de obiecte inauntru.

Daca vedeti un hot in actiune, care va sparge masina, actionati butonul de panica de pe telecomanda sistemului de blocare a masinii (daca nu cumva a inceput deja sa sune) si sunati la politie.

Cu toate ca aceste sugestii par comune, multi oameni nu le dau atentie deoarece se considera imuni la astfel de intamplari, care pot avea lo in cartier. Fraza „nu mi se va intampla mie” nu reprezinta o solutie la problema, ci mai mult o negare a existentei ei.

Prin urmarea acestor simple precautii, aveti o sansa ca hotii care si-au pus in plan sa va sparga masina sa renunte la idee.

Nu in ultimul rand, GPS-ul va ofera posibilitatea de a monitoriza hotii. Odata ce un hot v-a spart masina sau v-a produs o deteriorare a ei, GPS-ul va va anunta, prin Bluetooth, insa aceasta tehnologie necesita ca dumneavoastra sa nu va indepartati prea mult de masina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>