«

»

Sep 28

Masinile neasigurate din Romania provoaca accidente in Marea Britanie

In Marea Britanie numarul accidentelor rutiere provocate de masini neasigurate si inmatriculate in tari din Europa Centrala si de Est a crescut cu 400 de procente in ultimii 10 ani, ajungand la 6.416 anul trecut. In aceasta statistica, masinile din Romania s-au clasat pe locul secund, fiind responsabile pentru 610 accidente, in crestere cu 703% fata de 2001.

Totusi, statistica este dominata de masini provenind din Polonia, care au provocat mai mult de o treime din totalul evenimentelor de acest fel. Astfel, au fost inregistrate 2.436 deaccidente, in crestere cu 575% fata de acum 10 ani.

Conform datelor Biroului Asiguratorilor Auto din Regatul Unit, accidentele provocate demasinineasigurate au adaugat aproximativ 30 GBP la prima anuala de asigurare a britanicilor, in conditiile in care prima medie platita de britanici pentru asigurarea auto (CASCO si RCA) a suferit deja o crestere de 40% de la an la an, ajungand in prezent la aproximativ 1.000 GPB pe an.

Conform legislatiei britanice, masinile inmatriculate in alte tari au voie sa circule pe teritoriul Angliei maxim sase luni, insa o parte dintre soferi au recunoscut ca parasesc cate o zi de doua ori pe an Marea Britanie, pentru a-si prelungi dreptul de a circula cu masina.

Calculator Rca , Forum RCA , Blog Casco , Rca ieftin , Forum Rca , Forum Casco , Forum Asigurari locuinte !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>