«

»

Jun 20

De ce sa ne asiguram locuinta?

Cu totii stim ca natura este imprevizibila, tara noastra confruntandu-se in ultimii ani cu inundatii si alunecari de teren din ce in ce mai severe. Pericolul unui cutremur de talia celui din 1977 ar produce pagube semnificative si trebuie tinut cont de faptul ca statul roman nu dispune de resursele necesare refacerii caselor afectate si nici nu are aceasta obligatie statutara.
Reforma asigurarilor obligatorii de locuinte este o masura sociala preventiva menita sa diminueze riscurile si sa protejeze toti cetatenii impotriva dezastrelor naturale.

Fenomenele naturale, calamitatile, incendiul, explozia pot sa va distruga agoniseala de o viata. Daca pentru prevenirea incendiului sau exploziei exista astazi solutii tehnice din ce in ce mai perfectionate, inundatiile sau cutremurele sunt practic imposibil de prevenit sau de evitat.

Aceleasi evenimente care pun in pericol cladirea locuintei pot afecta si bunurile dvs. (mobilier, aparatura electrocasnica, aparatura electronica, imbracaminte)

In fiecare an, mii de oameni isi pierd casele si agoniseala de o viata si raman la mila autoritatilor pentru recuperarea prejudiciilor, fara nici o plasa de siguranta, o alternativa pentru viitor.

Un pericol, din pacate permanent, il reprezinta furtul prin efractie sau prin acte de talharie care, de asemenea, pune in pericol bunurile de valoare, putand duce si la distrugeri in locuinta.

Toate aceste evenimente sunt tot atatea argumente care sustin necesitatea unei asigurari a locuintei si a bunurilor continute.

Pentru mai multe informatii privind asigurarile de locuinta accesati site-ul nostru http://rca-deal.ro/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>