«

»

Oct 06

PAID a despagubit prima locuinta de tip B

PAID a platit prima dauna totala pentru o locuinta de tip B, in localitatea Motca, judetul Iasi, unei batrane de 88 de ani, dupa ce locuinta acesteia a fost distrusa de o alunecare de teren. Fenomenul natural care a generat despagubirea, in valoare de 9.000 EUR, a mai avariat alte trei locuinte. De altfel, in intreaga comuna exista doar 67 de polite PAD pentru un total de 1.744 de proprietati, ceea ce inseamna ca doar 3,84% din locuinte sunt asigurate.

“Pentru PAID, la fel ca pentru orice alta companie de asigurari, plata daunelor reprezinta cea mai importanta carte de vizita. Pentru noi este cu atat mai important sa demonstram ca suntem o companie solida, solvabila, care dispune de lichiditati si isi poate onora riscurile asumate”, a declarat Marius BULUGEA, Directorul General al PAID.

In ceea ce priveste intraga activitate a PAID, pana la data de 15 iunie, compania a avizat 75 de dosare de dauna si a achitat despagubiri in valoare de 290.000 lei. De asemenea, Pool-ul a achitat 32 de dosare, dintre care doua pentru daune totale (o locuinta de tip A in localitatea Avrig si aceasta dauna din localitatea Motca). In acelasi timp, comisionul achitat companiilor de asigurare care au instrumentat dosarele de dauna s-a cifrat la 9.500 lei.

La data de 2 octombrie a.c. portofoliul PAID continea 791.728 de polite, dintre care 482.151 pentru locuinte de tip A si 309.577 pentru locuinte de tip B. 485.158 de polite au fost incheiate in orase si 306.570 in mediul rural

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>