«

»

Aug 31

Topul companiilor de asigurari in semestru I

Topul companiilor de asigurari la finalul primului semestru al anului 2011 nu aduce schimbari la nivelul primelor trei societati de asigurare. Cu un volum al subscrierilor de 133,6 mil. EUR, prima pozitie revine companiei ASTRA – in scadere nominala in EUR cu 4,6%, raportat la S1/2010. A doua pozitie este detinuta de ALLIANZ-TIRIAC (subscrieri de 109,4 mil. EUR), in vreme ce a treia societate din piata de profil din Romania este OMNIASIG care, cu un volum al primelor brute subscrise de 103,6 mil. EUR, a marcat o scadere de 11,2%.

ASIROM este performera primelor sase luni ale anului curent, compania ajungand pe pozitia a 4-a (depasind GROUPAMA – locul 5), dupa ce volumul afacerilor societatii s-a majorat cu circa 29,3%, la 88,2 mil. EUR.

Ca si in S1/2010, pozitiile 6, 7, 8 si 9 au revenit societatilor de asigurare ING Asigurari de Viata, BCR Asigurari, GENERALI si UNIQA Asigurari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>